Sztárok

Cserpes Laurának esélye sincs Gyurtánál

Alig pár hete szakítottak, és úgy tűnt, még lehet esély arra, hogy összejönnek. Egy bennfentes szerint viszont aligha van sansz rá, hogy Cserpes Laura és Gyurta Dániel újra egymásra találjon.

Pénteken délelőtt mi is megírtuk, hogy az énekesnő az olimpikon után utazott a dél-koreai téli játékokra, és arról szólt a fáma, hogy még nincs veszve Gyurta Dániel és Cserpes Laura kapcsolata.

Cserpes Laura / MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A Blikk viszont péntek estére megszólaltatta Gyurta Dániel egyik barátját, aki a következőt mondta a lapnak: „Én úgy tudom, Dani már lezárta magában ezt a dolgot, Laura neve az utóbbi időben fel sem vetődött a beszélgetéseinkben.”

Az illető hozzátette, hogy Gyurta egyedül utazott, és egyágyas szobát foglalt magának a helyszínen. A lap megjegyzi: természetesen ez nem zárja ki azt, hogy a fiatalok találkozzanak, és esetleg ki is béküljenek, korábbi informátorunk szerint ugyanis továbbra is biztos, hogy Cserpes Laura Gyurta miatt utazott Pjongcsangba, miután az elmúlt hetekben hiába próbálta magát túltenni a szakításon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top