Sztárok

Kustánczi Lia a Nagy Őt keresi

Kustánczi Lia évek óta szingli, sokáig arra hivatkozott, hogy a munkáját nehéz összeegyeztetni a magánéletével. Most úgy néz ki, megunta az egyedüllétet, és keresi az igazit.

Ismét eljött a fesztiválszezon, így Kustánczi Liával nagyon sok helyen találkozhatunk. A DJ rengeteg buliban fellép, a férfiak odavannak érte, de a zenéjét még a nők is szeretik. Kustánczi Lia tavaly a Balaton Soundon villantott gigamellet, amit a követők is imádtak. A DJ egyébként évek óta szingli, életét kiskutyáival osztja meg, akiket gyermekeiként szeret. 34 évesen azonban úgy érzi, hogy igazi társra vágyik. 

Köszi Szolnok 💃🏼🕺🏼🤟🏻#boomerang #musicistheanswer #megtekertuk #djlia #kustanczilia #nextweekibiza

Dj Lia (@djlia_official) által megosztott bejegyzés,

A világhírű DJ különleges módját választotta, hogy megtalálja élete szerelmét. A nagy feladatra felkérte Cupidót, hogy segítsen neki az igazi társ felkutatásában. Kustánczi Lia első lépésként a az Ötkertben, július 11-én a DJ pult mögött áll neki Cupidóval közösen, hogy rátaláljon a Nagy Ő-re. 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top