Sztárok

Nagy Adri először mesélt a kisfiáról

Június 28-án megszületett a Jóban Rosszban színésznőjének első gyermeke, Benedek. Adri elmesélte az első napok tapasztalatait, valamint arról is beszélt, milyen meglepetéssel találkozott a párja a szülőszobában.

Nagy Adri még a Sztárban sztár + 1 kicsi alatt jelentette be, hogy áldott állapotban van. Végigülte A Nagy Duettet zsűritagként, és egyébként is aktív kismama volt. Nagy Adri június 28-án hozta világra a gyermekét, akit Benedeknek neveztek el. A paraméterekről eddig nem beszélt, de most megtört a jég. Az énekesnő a Mokkában beszélt a kisfia első pár napjáról. 

Nagy Adri elárulta, hogy az első éjszakát gyakorlatilag végigaludta a pici, de azóta nem annyira hagyja pihenni a szülőket. Azt is elmondta, hogy Benedek elég nagy baba. „A pocakomból sokan megjósolták, hogy nem lesz kis baba. 59 centi lett, és 3700 gramm. Tegnap érkeztünk haza, azóta itthon próbáljuk felfedezni, hogy éppen hol érzi jól magát. (…) Apukás szülés volt, nagyon örültem neki, hogy benne volt. Nagy élmény volt számára, de nyilván azért nem olyan volt, mint egy filmben” – mesélte az énekesnő. 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top