nlc.hu
Sztárok

Nagy Adri a közösségi médiáról

Nagy Adri rengeteg embert kikövetett a közösségi oldalain, jó oka van rá

Elege lett az énekesnőnek a közösségi médiából. Már nem akarja nézni azt, ki hogyan él.

Rengeteg olyan pont volt Nagy Adri életében, amikor egy-egy mélypont után fel kellett állnia, ez pedig erős és független nővé tette. A 34 éves énekesnő szerint a nők bármennyire törékenynek is látszanak, a legnehezebb helyzetben is talpra tudnak állni. Ez az erő a legújabb klipjében is visszaköszön. 

Nagy Adri

Nagy Adri besokallt a közösségi médiától – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Szerintem minden nőnek erőt tud adni, ha saját maga vezeti az útját és nem kapaszkodik senkibe. Nagyon sok nőbe ez benne van. (…) Nagyon sok erős nő nem gondolja magáról, hogy erős és mindig másokhoz fut segítségért, kapaszkodóért, pedig ez itt van bennünk. (…) Azt gondolom, a social média nem is segíti ezt a terepet. Én egyébként rengeteg ember kikövettem” – árulta el a Mokkában Nagy Adri, aki meg is indokolta a döntését.

Úgy építettem fel magamban az erős nőt, hogy nem akarom nézni azt, ki hogyan él. Én csinálom, ahogy csinálom a dolgaimat, és nyilván vannak barátok, ismerősök, akikkel megosztom ezt. De nem feltétlenül szeretném mindenkinek az életét látni, mert tudom, hogy működik egy gyerekes nyaralás, még, hogy ha mindenki a mosolygós pillanatot rakja föl. A következő kép a telefonban az, hogy üvölt a gyerek, belepislogunk, csokis a ruha” – magyarázta.

Olvass még Nagy Adriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top