nlc.hu
Család

Klippremier: Nagy Adri - Papírhajó

Nagy Adri: „Az elmúlt két év arra tanított, hogy meg kell ragadni a pillanatot”

Csodálatos helyen forgatták a klipet az új dalhoz.

„A Papírhajó egy igazán markáns jelkép, hiszen bár vízre engeded, mégsem ázik el. Minket, embereket is mennyi minden ér, tartjuk magunkat, kibírunk akármit! Különösen ránk, nőkre igaz, hogy keményebbek vagyunk, mint amit gondolnak rólunk” – osztja meg Adri új dalának hátterét. – Nagyon fontos, hogy egy nő független maradjon, és ne utalja rá magát a párjára, nem szabad másoktól várni a csodát!”

A színészként is tevékenykedő énekesnő ma már sikeres előadóvá ért és olyan szerzemények futnak neve alatt, mint a Sosem múlik el, a Sas Tamás rendezte mozifilm, a Szinglik éjszakája azonos című betétdala, vagy a legutóbbi, komolyabb hangvételű Hol voltál.

Nagy Adri

Fotó: Magneoton

Nagy Adri egy kisebb alkotói szünete után pedig láthatjuk, ezerrel pörög, amit a nyári zeneszám lüktetésében és a Papírhajó videoklipjében is tetten érhetünk. Az énekesnő, aki egyben egy gyönyörű kisfiú édesanyja, azt is elárulta, hogy ez az időszak számára egyenlő a felszabadulással.

Az elmúlt két év arra tanított, hogy meg kell ragadni a pillanatot. Szeretnék így minden percet kihasználni, amit csak lehet, örülök, hogy visszakaptam az életemet. A férjemmel azt is megbeszéltük, hogy minden koncertre és bulira elmegyünk, ami minket érdekel. Ebben az évben biztosan bepótoljuk a sok elmaradt élményt, jövőre pedig akár érkezhet is a kistesó!

A felvételek Köveskálon készültek, egy családi kiruccanáskor bukkant rá a helyszínre az előadó, Kiss Márk pedig elképesztő szetteket álmodott meg Adrinak, ami jól kiemeli női szabadságát.

Az új dal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top