Sztárok

Mégsem tudják egyelőre kilakoltatni Pécsi Ildikó unokáját

Tovább bonyolódik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla jogi csatája: Pécsi unokájának még nem kell költöznie.

Alig egy hónapja vált jogerősség a határozat, ami szerint Pártos Csillának mennie kell Pécsi Ildikó budai lakásából. A bíróság elfogadta a színésznő érvelését azaz megállapította, hogy Pártos Csilla a válás óta jogszerűrtlenül használja az ingatlant.

Épp ezért mindenki azon a véleményen volt, a döntés vonatkozik Pártos fiára is. Pécsi Ildikó ügyvédje erre rá is játszott, és úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy „ha az édesanyját kiköltözésre kötelezték, akkor neki a kutyáját, a macskáját és a családtagjait is vinnie kell.”

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla egy nyári tárgyaláson

Ám az édesanya szerint ez korántsem így van, és míg Pártos Csilla már meg is találta új lakását, fia marad Pécsiék lakásában. „A jelenlegi állás szerint ellenem született határozat, s amíg a fiamra vonatkozó felszólítás nem érkezik, addig neki nem kell elhagynia az otthonát” – véli az asszony.

„Mindenki maga tudja, meddig megy el, és a tettei következményével hogyan számol el. Én emelt fővel, bárki szemébe belenézve megyek el a tárgyalásokra, ahol elsősorban a fiam jövőjét tartom szem előtt. Ő az, akiért ki kell állnom, másodsorban magamért” – mondta Pártos Csilla a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top