Sztárok

Azt a mindenit, mekkora már Kollányi Zsuzsi pocakja!

Kollányi Zsuzsi – több szereplőhöz hasonlóan – A Nagy Duettben jelentette be, hogy babát vár. Gyorsan elment az idő, az énekesnő nemsokára szül, már hatalmas a pocakja.

Kollányi Zsuzsi áprilisban osztotta meg a nagyvilággal, hogy babát vár. Az énekesnőnek azóta már hatalmasat nőtt a pocakja, pedig a műsorban alig lehetett észrevenni, hogy várandós. Kollányi Zsuzsi nemrég arról beszélt, hogy nem tudja, hova viszi újszülött gyermekét, hiszen jelenlegi lakásukat eladták, a következő pedig még nincs meg. Nos, még van hátra több mint egy hónap, addig biztosan kitalálnak valamit. Addig is nézd meg mekkora már az énekesnő hasa! 

„Gyönyörű, mosolygós reggelt Neked, Világ! Egy ilyen csodás nyári napon remélem mindenki azzal tölti az idejét, amivel/akivel leginkább szeretné! Becsüljünk meg minden egyes órát, és fejezzük ki a szeretetünket minden lehetséges módon! Csak így érdemes élni” – indította a napot egy bölcsességgel Kollányi Zsuzsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top