Sztárok

Elképesztően megható születésnapi bulit rendezett Pikali Gerdának Rékasi Károly

Kerek évfordulót ünnepelt Pikali Gerda, Rékasi Károly pedig megadta a módját.

Két napja töltötte be a negyvenet Pikali Gerda, és úgy tűnt, ez is csak egy átlagos szerdai nap lesz. A színésznő elvállalt egy fellépést egy dunai hajón, és semmi nem utalt az óriási meglepetésre, amit Rékasi Károly szervezett napok óta.

Rékasi ugyanis egy másik hajóra teljes titokban összetrombitálta a családot és a barátokat, kikötöttek a hajó mellett, amin Gerda dolgozott, és egyszer csak ott termett a teljes ünneplő tömeg a megdöbbent nő előtt.

„A hajó a Margit hídtól indult, a meglepetésvendégeknek ott kellett felszállniuk. Köztük volt Esztergályos Cecília, Bordán Irén, Kautzky Armand és Koncz Gá­bor is” – mesélte egy névtelenséget kérő résztvevő a Borsnak. „Karcsi szívből jövő, rettentő őszinte beszéddel készült, melyben elmondta, mennyire szereti, és mennyi mindent köszönhet neki, hiszen végig kitartott mellette a nehéz időkben is, a motorbalesete után. Gerda meghatódva, könnyes szemmel hallgatta.”

A pár múlt héten még Olaszországban nyaralt, így Gerda nem panaszkodhat, egy ilyen születésnapos hét igazán irigylésre méltó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top