Sztárok

Kislányáról beszélt Csemer Boglárka

Tavaly januárban született Csemer Boglárka kislánya, Lenke, de eddig még nem beszélt a piciről. Most a Balatoni Nyárban osztott meg róla pár dolgot.

Csemer Boglárka a közösségi oldalán jelentette be, hogy gyereket vár, ahogy azt is a Facebookon közölte Boggie, hogy megszületett a kis Lenke. Egészen idáig nem beszélt a piciről, most azonban a Balatoni Nyár című műsorban kivételt tett, és megosztott pár cukiságot a kislánya első 18 hónapjáról. 

„Lenke most már 18 hónapos, egyébként itt van Révfülöpön, mert itt szoktunk nyaralni a családdal” – kezdte Csemer Boglárka.

Nagyon kis izgága, önálló, jön-megy, felfedezi a világot, nem egy ilyen anyámasszony katonája. Már most látszik rajta, hogy barátságos, szociális, és nem fél senkitől. Beszélget már a babanyelvén. El is talál szavakat, meg hát mindent megért, élvezi, ha feladatokat adok neki

– fogalmazott Boggie, aki a baba melletti karrierről is beszélt. „Nagyon elfoglalt vagyok, ez igaz. Ebben az esetben viszont én osztom be az időmet, nem az van, mint egy polgári foglalkozású nővel. (…) Sokat tudok együtt lenni Lenkével, amellett, hogy rengeteget dolgozom.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top