Vasvári Vivien elárulta, milyen ruhában áll oltár elé

nlc | 2018. Július 11.
Már majdnem mindent tudunk Vasvári Vivien nagy napjáról, sőt a templomi esküvője nyilvános lesz, a rajongók is elmehetnek rá. Most elárulta, milyen ruhában áll oltár elé.

Vasvári Vivien lagzija hatalmas lesz – ahogy azt sejthettük a múltját ismerve. Nos, a templomi esküvőre bárki elmehet, a lakodalom azonban nem lesz nyilvános, oda csak az ismerősöket hívta meg. Rengeteg vendéggel számolnak, és Viviék ugyanott tartják az esküvőt, ahol annak idején Szabó Zsófi is. A Feleségek luxuskivitelben szereplőjének nagy napjáról már rengeteg részletet tudunk, de most itt van még egy. 

Luxus Vivi és párja, Fecsó egy hatalmas luxuslagzit szerveznek, ahol korábbi tervei szerint gyémánt combfixben és ékkövekkel kirakott koronában ünnepli meg a frigyet – írja a Bors.

Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak. Sokan azt hiszik, hogy magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott életet élek

– mondta a lapnak Vasvári Vivien, aki aztán a ruhájáról is beszélt. „A menyasszonyi ruha legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy a templomba egy nagyon visszafogott darabot választottam: nem lesznek kivágások, sőt még a vállam se lesz kint.”

Exit mobile version