Sztárok

Megvan, miért sírt Vasvári Vivi kislánya az esküvőn

Vasvári Vivien tegnap óta hivatalosan is feleség – hozzáment szerelméhez, Fecsóhoz. A Feleségek luxuskivitelben szereplője elárulta, hogy az esküvő napján közel volt ahhoz, hogy lemondja az egészet.

Tegnap férjhez ment Vasvári Vivien. A luxusfeleség korábban több részletet is megosztott az esküvőjéről, többek között azt is elárulta, hogy nem egy hétvégén lesz a templomi házasságkötés, illetve a lagzi. Előbbi nyilvános volt, bárki bemehetett, hogy aztán fotózkodjon a Feleségek luxuskivitelben szereplőjével. Minden jól alakult, kivéve, hogy Vasvári Vivien vasárnap reggel olyan fejfájással kelt, hogy majdnem lemondta az esküvőt.

Megnézem
Összes kép (4)

„Brutális migrénem volt, gondolkodtam rajta, hogy későbbre teszem az esküvőt, vagy esetleg másik napra” – mondta az NLCafe.hu-nak Vivi.

A szertartáson néhány barátom és olyan rokonok voltak jelen, akik a hétvégi lagzira nem tudnak eljönni. Az esküvő után egyébként átmentünk a testvérem éttermébe, ott ünnepeltünk. Persze ekkor már nem a menyasszonyi ruhámban rohangáltam, átöltöztem előtte

– folytatta Vasvári Vivi, aki azt is elárulta, hogy miért pityeredett el a kislánya a szertartás után.

Vasvári Vivien kislánya, Ariana elpityeredett a szertartás után. (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Arianát az zavarta, hogy nem ér a földig a ruhája, mint nekem, bár ezen szerencsére hamar túltette magát. Edward is velünk volt természetesen, aki egyébként nagyon nyugodt kisbaba, sokat alszik és alig sír, most se volt vele semmi gond” – mondta Luxus Vivi. 

Vasvári Vivien, Fecsó és a kis Edward az esküvőn. (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top