Sztárok

Trendi nevet kapott Varnus Xavér unokája

Megszületett Varnus Xavér unokája, méghozzá a kisebbik fia, Nick a büszke apuka. Az orgonaművész ezért Kanadába utazik, hogy a családjával lehessen.

Varnus Xavért és volt feleségét összehozta a közös unoka, ugyanis pár hónapja derült ki, hogy az orgonaművész fiatalabb fia, Nick és felesége gyermeket várnak. Xavér nagyon örül a kicsinek, már alig várja, hogy Kanadába érjen és végre találkozzon az unokával, erről a Borsnak mesélt. 

Xavér a fiával, Nickkel. Fotó: Bors

Éppen éjjeli átszállásra vártam egy repülőtéren, amikor megérkezett Nick régen várt üzenete: Szia Apa, 5 perce hivatalosan is nagypapa vagy. Ava a legszebb kislány, akit valaha is láttam! Szerető fiad, Nick” – mesélte a lapnak Varnus Xavér, aki most jó ideig Kanadában marad, hogy a családjával lehessen. 

Nick és a kislánya, Ava. Fotó: Bors

(…) „Már egészen biztos, hogy az év második felét Kanadában, a családommal töltöm. Sajnálom, hogy apukám már nem érhette meg első dédunokája érkezését. Mivel Nick, aki soha nem élt Magyarországon, és nem is beszél magyarul, aligha tudja magyar szavakra tanítani a kislányát, ez biztosan az én feladatom lesz” – folytatta az orgonaművész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top