Sztárok

Ubrankovics Júlia szerint átlátszó indokkal dobták ki A tanárból

Csúnyán elbántak Ubrankovics Júliával, aki megdöbbent azon, hogy mindenki összefogott ellene.

„Kiírtunk a következő évadból, te már nem jössz vissza” – ennyit közölt A tanár rendezője Ubrankovics Julival, akit teljesen váratlanul ejtett az RTL Klub tavaly indult sorozatából. A színésznő szerint ez nem elintézési mód, és nem érti, hogy ha elégedetlenek voltak a munkájával, miért nem közölték vele.

„Engem egy sorozat főszerepére kértek el, nem az első évadra, vagyis jogos volt azt gondolnom, hogy hosszú távú munka vár rám, hiszen Németországban 6 évadot futott az eredeti. Egészen május végéig, az utolsó epizódig így tudtam” – mondta a Ubrankovics a Borsnak. Amikor kirúgták, akkor vált egyértelművé számára: a döntés már régen megszületett a sorozat alkotói fejében.

A tanár című sorozat három szereplője: Anger Zsolt, Ubrankovics Júlia és Nagy Ervin fotó: RTL Klub

„Kellesz, amíg úgy gondolják, ha viszont nem, akkor egyik napról a másikra kilök a rendszer, és bezáródik mögötted az ajtó. Ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged (…) Ahogy Nagy Ervin is kiállt ellenem, ez igazi döbbenet. Nem volt köz­tünk kémia, ezt nyilatkozta. Egyébként mi már játszottunk együtt a Katona József Színházban (…) Ott nem volt gond a ké­miával” – tette hozzá keserűen Ubrankovics Júlia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top