Sztárok

Luxus helyen vakációzott Gyebnár Csekka

Gyebnár Csekka Monacóban vakációzott, ami maga a luxus, de a színésznőt mégsem ez nyűgözte le igazán.

A Barátok közt sorozat Gizije, Gyebnár Csekka és párja, István már visszatért a jól megérdemelt nyári pihenésről.

„Csodálatos volt, Monaco tényleg egy gyöngyszem. Látszik, hogy semmiben nem szenvednek hiányt, és mégis olyan szerényen élnek a helyiek. Nem érzed a fényűzést, kedvesek a bácsik, nénik, az egész nagyon emberi. Bevallom, az elsődleges cél az volt, hogy sziklát lehessen mászni. A párom falat mászik, és ott vannak jó mászóhelyek. Monacótól nem messze van egy több száz éves pici falu a hegyekben, ahol kőből van minden. Én nem megyek fel, mert tériszonyos vagyok, ráadásul igen nehéz útvonalon is másztak a fiúk. Helyette inkább párhuzamosan haladtunk velük az erdőben. Ott is voltak azért embert próbáló szakaszok, de nem úgy kellett menni, mint póknak a falon” – mondta el a Borsnak Gyebnár Csekka, majd megosztott még néhány részletet.

„Engem Monacóban járva is a tenger ejtett ámulatba, az a gyengém. És persze ezek a mesebeli kis falvak, ahol béke, nyugalom van. Vasárnap megterítettek a főtéren, együtt ebédeltek. Valaki harmonikázott, énekeltek. Csodálatos kis eldugott hely, ott szívesen maradtam volna még” – mesélte a Barátok közt színésznője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top