Sztárok

Németh Kristóf egy hotelbe költözött a kisfiával

Németh Kristóf igazán élvezetes kényszerhelyzetbe került. Ti laknátok szállodában?

Közel egy hónapig a Körszállóban lakik Németh Kristóf a fiával, Lócival. „Nemrégiben döntöttünk az összeköltözés mellett a szerelmemmel, és ősztől új környezetben szeretnénk élni. Elkezdődött az otthonunk átalakítása, kissé komfortosabbá, frissebbé szeretnénk tenni. Lócinak lesz majd egy nagyfiús lakrésze, nekünk pedig egy új hálószobánk, illetve megszépül a konyha, és a fürdőszoba is teljesen átalakul. Ezért nem maradhattunk otthon a felújítás idejére” – mesélte a Blikknek Németh Kristóf, aki nagyon élvezi a kialakult helyzetet, hiszen egy gyerekkori álma vált valóra.

„Rajta volt a bakancslistámon, hogy egyszer beköltözzek a Körszálló egy csodás panorámájú lakosztályába. Egész gyerekkoromban vágyakozva néztem a családi házunk erkélyéről az épületet. Most a szülői házat fogom látni a Városmajor túloldalán – tette hozzá Németh Kristóf. – Szemben a parkban biciklizünk, teniszezünk, fociznunk a fiammal, akárcsak én tettem gyerekkoromban. Így töltjük a vakációnk hátralévő részét.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top