Sztárok

Még idén elveszi feleségül szerelmét Gönczi Gábor

Az első perctől különös volt Gönczi Gábor és Ildikó kapcsolata, mindketten tudták, hogy együtt képzelik az életüket. És most jön az esküvő.

Gönczi Gábor már korábban is mondta, hogy kész megnősülni. Ildikó számára tökéletes társ, és a kisfiuk érkezése óta csak még jobban elmélyült a kapcsolatuk.

Gönczi Gábor, Ildikó és Áron fotója az első közös karácsonykor készült

Az esküvőről többször is kérdezték már a párt, miután Gönczi két évvel ezelőtt eljegyezte Ildit, de a műsorvezető csak annyit mondott eddig: a jegyességet nem illik egy évnél tovább húzni. 

Van menetrend a fejünkben az esküvőt és a kistestvért illetően is, de ez még a szűk család előtt is titok. Ahogy az is, hogy a több gyerek kettőt vagy többet jelent.

A műsorvezető ma reggel a Mokkában elmondta: elérkezett az idő, hamarosan összeházasodnak Ildikóval. Az esküvőről és a lagziról hosszan mesélt a BEST magazinnak, amelyből holnap az is kiderül, miért halogatta a pár eddig a nagy napot. 

„Küszöbön az esküvő, pár hónapja úgy döntöttünk, belevágunk” – mesélte Gönczi Gábor, aki azt is elárulta, hogy még idén sor kerül a frigyre.

Gönczi Gábor és Ildikó esküvőjéről exkluzív részletek a BEST magazinban: 

Gönczi Gábor és Ildikó csak a BEST magazinnak meséltek az esküvőről és a lagziról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top