Sztárok

Molnár Anikó: „ablakot betörni és a tulajt jól megpofozni”

Molnár Anikó mindig is kiállt az igaza mellett, ebben nem változott. Most a közösségi oldalán fakadt ki, egy elég általános problémával kapcsolatban.

Molnár Anikó mostanában ismét sokat szerepel, de általában a magánéletével vagy a korai klimaxával kapcsolatban mesél a tévénézőknek. Most azonban egy sokkal komolyabb témára hívja fel a figyelmet: általános probléma sajnos, hogy ebben a melegben is bent hagyják az autóban a gyerekeket és az házi kedvenceket, egy gyors bevásárlás erejéig, de hamar megtörténik a baj. Ezzel kapcsolatban fakadt ki Molnár Anikó, nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel tarkítva mondandóját. 

Az egykori Nagy Ő nagyon indulatosan fogalmazott:

Se gyereket, se nagymamát, se kutyát, se macskát NE hagyjon senki a forró autóban!!! Hogy lehet valaki annyira hülye, hogy nem jut el az agyáig, hogy szaunában ülni nem olyan f*sza fél órán keresztül, hogy abba könnyen bele is lehet halni???!!! Ha ilyet láttok, ablakot betörni és a tulajt jól megpofozni! A k*rva anyját már a sok idiótának!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top