Sztárok

Berki Krisztián eljegyezte Mazsit?

Berki Krisztián és Mazsi szerelmi története mesébe illő – eléggé gyorsan haladnak, de sosem tudja senki biztosra, hogy mi is történik körülöttük. Most egy hatalmas gyémántról szól a fáma, de egyelőre nem erősítették meg, hogy valóban megtörtént-e az eljegyzés.

Berki Krisztián és Pamela még mindig harcolnak közös gyermekükért, de már mindketten továbbléptek. Berki fél évvel ezelőtt jött össze Mazsival, akivel már a házasságot tervezik, míg Pami is boldog focista párjával. Előbbi már régóta készül a lánykérésre, sőt sokan úgy sejtik, már meg is történt. A napokban több fotót is posztolt a pár egy bizonyos gyűrűvel, de egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, hogy valóban menyasszony és vőlegény státuszba kerültek már. 

„A boldogságotok sosem a gyűrű nagyságától és értékétől függ. Szeretlek Mrs. Berki” – írta a fotóhoz Berki Krisztián, ami valljuk be, elég árulkodó jel lehetne, de náluk soha semmi sem biztos. Közben Mazsi megváltoztatta a vezetéknevét Berkire, ami szintén gyanús, de még mindig nem merjük biztosra mondani, hogy valóban megtörtént az eljegyzés. 

Berki Krisztián és Mazsi a Joy magazin díjátadóján – JOY Social Media Award 2018(SMA) (Fotó: Chripkó Lili)

Éppen ezért a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top