Sztárok

Berki elvesztheti kislányát: Hódi Pamela javára döntött a bíróság

Véget ért a gyermekelhelyezésért indított per, és Berki nem jött ki jól a dologból.

Mint korábban beszámoltunk, botrányosan alakult Berkiék gyermekelhelyezésért indított perének első tárgyalása. Hódi Pamela kisírt szemmel hagyta el a tárgyalótermet, míg volt párja láthatóan fel volt dobva, de akkor egyikőjük sem nyilatkozott a történtekről.

Berki nem viselkedett gálánsabban a következő alkalmakkor sem, már amikor egyáltalán megjelent a tárgyaláson. A bíróság szerencsére hamar pontot tett az ügy végére. „A gyerkőc nyolcvan százalékban velem van. A történet hivatalosan is lezárult, de többet erről nem szeretnék mondani” – mondta Pamela a Borsnak.

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítása viharos volt

Natasa Zselyke anyukája szerint volt párja bíróságra járás helyett inkább az Instagramra posztolt képeket a kislánnyal, de ez megtévesztő. „Krisztián akkor is posztol képet, amikor a gyereket már több napja nem látta. Kirakja, mintha épp vele lenne, de valójában régebbi fotókat oszt meg” – árulta el az anyuka.

Hódi Pamela egyébként nemrég olyan fotót osztott meg, melyről Natasa „lefelejtette” Berkit, mikor a családját rajzolta le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top