Sztárok

Singh Viki szexi fürdőruhában táncol a klipjében

Az ezeregy éjszaka világát idézi meg Singh Viki! Hosszabb kihagyás után új klipet forgatott a Rising Star egykori felfedezettje, aki dögösebb, mint valaha.

Singh Viki nagyon sokat változott az elmúlt időszakban, rengeteget fogyott, és életmódot váltott. Az énekesnő elsősorban a párja miatt vette rá magát a diétára és az edzésre, de nem bánta meg. Viki most már bátran mutatja meg a testét, néha nagyon kevés ruhában is, aminek a férfi rajongók örülhetnek a legjobban. A napokban forgatta legújabb dalához készülő videoklipjét az énekesnő, aki ezúttal nem csupán az indiai gyökereihez nyúlt vissza, de a jelentős fogyása után visszanyert, szexi idomait sem rejtegette a kamerák elől.

Dögös szettekben forgatott videoklipet Singh Viki. Fotókredit: Brush Bianka

„Olyan helyszíneken forgott a klip, amivel próbáltuk visszaadni a keleties környezetet. Egy egerszalóki hotelbe és a fóti homokbányába is ellátogattunk, a klipben pedig a roma szépségkirálynő, Menyhért Vivien is feltűnik majd mellettem” – mesélte Singh Viki.

Köztudott, hogy nagyobb súlyfeleslegtől szabadultam meg az utóbbi hónapokban, így magabiztosabban álltam a kamerák előtt, mint korábban bármikor, és a ruhaválasztásban is bátrabb voltam. Örülök, hogy fesztelenül át tudtam adni magamat a hangulatnak, és bízom benne, hogy ez a közönség számára is érezhető lesz a végeredményen. Úgy érzem, végre olyan projekten dolgozhattam, amiben igazán önmagam lehettem, hiszen dalszerzőként is közreműködtem

– tette hozzá az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top