Sztárok

Pártos Csillának nincs pénze fia tandíjára

Pártos Csilla kiköltözött Pécsi Ildikó ingatlanából, a fia ott maradt, ám azt még nem tudni, miből tanul tovább szeptembertől.

Miután Pécsi Ildikó nemrég megnyerte a több évig húzódó pert, Pártos Csilla kiköltözött a rózsadombi házból, ami a válás előtt került át a volt anyósa nevére. A kilakoltatás jogerőre emelkedett, de csak Pártos Csillára vonatkozik, a fiára, Csabira nem, ezért ő még az ingatlanban maradt.

Azt még nem tudni, Pécsi Ildikó  mit kezd majd az ingatlannal, de a színésznő állítja, nagyon rosszul áll anyagilag, mert a per kezdete óta nincs munkája. De Pártos Csilla helyzete sem rózsás.

„Sajnálom, hogy a volt anyósom ilyen nehéz helyzetben van anyagilag, bár biztosan nem miattam, hiszen én és a fiam a per kezdete óta egy forintot sem kaptunk. Én folyamatosan dolgozom, de most sem látom, hogy fogom kifizetni a fiam szeptemberi tandíját” – mondta a Borsnak Pártos Csilla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top