Sztárok

Rémes állapotban van a rákkal küzdő Székhelyi József

Székhelyi József pokoli fájdalmakkal küzd, és még hátra van egy újabb komoly beavatkozás is.

Székhelyi József tavaly óta küzd a rákkal, de a kezelések ellenére sajnos áttétek alakultak ki nála, így júniusban átesett egy, a gerincét érintő beavatkozáson. Mint kiderült, a roppant megterhelő operációt megismétlik, hiszen maradt még eltávolítandó áttét.

„Az állapotom sajnos rémes, egyre rosszabbul érzem magam. Szépen lassan felőröl a fájdalom, ami csillapíthatatlan. Egyre nehezebben mozgok, gyakran van légszomjam. Pokoli ez az egész – mesélte elcsigázottan Székhelyi József. – Folyamatosan kontroll alatt tartanak, járok a kezelésekre, de a javulás jelei rendre elmaradnak. Most a családommal pihenek, erőt gyűjtök, mert a színpadot mindezek ellenére sem akarom elhagyni. Kissé ironikus, de készülök a VIDOR fesztiválra is a már futó darabok mellett.”

Székhelyi József reménytelennek tűnő állapotát a körülötte lévő emberek mindennap igyekeznek enyhíteni, a művész nem győzi elégszer elmondani, roppant hálás a családtagjainak, akik vigasztalják, a kollégái pedig kedves gesztusokkal próbálják jobb kedvre deríteni – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top