Sztárok

Majka beszólt rajongóinak elmaradt koncertje után

Nem vette jó néven Majka, hogy rajongói hangot adtak elégedetlenségüknek.

Majka hétfő este Győr augusztus 20-i ingyenes rendezvényén lépett volna fel, ám a bulit a szervezők az utolsó pillanatban lefújták. Technikai hiba történt, a nagy színpadon elment az áram, és a buli onnantól kezdve menthetetlen volt.

Ezt azonban állítólag nem közölték az ózdi rapper bulijára érkezett tömeggel, akik dühös kommentekkel árasztották el Majka oldalát. A zenész úton hazafele egy élő videóban elnézést kért az elmaradt koncertért, de az őt vádoló hozzászólásokra reagálva nem sokkal később ismét telefont ragadott. Lehet, hogy ezt már nem kellett volna.

Majka furcsán kért elnézést | Fotó: MTI

„Kikérem magamnak ezt a sok f*szt, aki ide kommenteli, hogy menjek a k**va anyámba, meg hogy te szemét genyó, itt vártunk, mennyit utaztunk (…) Elnézést azoknak a nevében is, akik nem tudom, hogy kicsodák, akik miatt nem tudtunk koncertet adni, de ne haragudjatok, hogy nem tudtunk koncertet adni, mi mindent megtettünk. K**va idegesítő, és akkor hülye emberek kommentjeire kell válaszolnom. Ha nem lett volna kedvem fellépni, nem megyek el, de ilyen nincs is, hiszen szerződés köt, rámenne ingem-gatyám” – magyarázza Majka a videóban.

Majka nem először akad ki facebookos videóban, de nem emlékszünk rá, hogy valaha a rajongóinak így nekiment volna. A rapper minden bizonnyal csak tiszta vizet akart önteni a pohárba, de nem biztos, hogy ennek a legjobb módját választotta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top