Sztárok

Videón, ahogy Majka bejelenti, nem lép fel többet Curtisszel

„Bejött a képbe egy harmadik barát, aki nélkül, úgy látszik, hogy az én barátom nem tud meglenni” – mondta a rapper a drogról.

Szerda késő este robbant a hír, miszerint Majka minden kapcsolatot megszakít Curtisszel, mert elege lett a drogproblémáiból. Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon tartott koncertjén jelentette be döntését, majd Facebook-oldalán egy hosszabb bejegyzésben is kifejtette a miérteket.

Hamarosan Curtis is reagált a vádakra. A Facebookon ismerte el, hogy a hír igaz, valóban elválnak útjaik Majkával. Curtis nem titkolta, hogyan érez ezzel kapcsolatban: „Lehet itt a másikra köpködni, de mindenkinek megvan a keresztje és mindenkinek megvan a maga drogja!” – írta a bejegyzésben.

Most felkerült az internetre egy felvétel is, amelyen Majka a szegedi koncerten megteszi a nagy bejelentést. A videót a Szegedi TV készítette.

Kattints a lejátszáshoz!

Az Index eközben arról írt, hogy Majka még jól is járhat a szakítással, hiába vált a páros szép lassan Magyarország legkeresettebb együttesévé a Halott Pénz mellett. A lap szerint Curtisszel különböző botrányai mellett a színfalak mögött is rendszeresen voltak problémák: sokszor miatta csúsztak a koncertek, illetve egyes beszámolók szerint újpesti kapcsolatai révén drogdílerek, stricik, prostituáltak is megfordultak a backstage-ben.

A lap egyik forrása szerint Majka értéke a zenei piacon nemhogy nem fog csökkenni, de még nőhet is a szakítással. A rapperhez közel állók szerint a bejelentés várható volt, inkább azon csodálkoznak, miért nem került rá sor hamarabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top