nlc.hu
Sztárok

Fejlemények Majka elmaradt fehérgyarmati koncertjéről

„8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni” – Fehérgyarmat polgármestere Majkáról, forrnak az indulatok az elmaradt koncert miatt

Még a rapper kesudiója is be volt készítve.

Mint arról beszámoltunk, Majka az utolsó pillanatban lemondta a vasárnap esti fehérgyarmati koncertjét a nem megfelelő hangtechnika miatt. Curtis ugrott be helyette, aki megmentette az estét és fergeteges hangulatú bulit csinált.

Majka

Majkának nem felelt meg a fehérgyarmati technika, Curtisnek viszont igen – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Fehérgyarmat polgármestere értetlenül áll a történtek előtt, mivel nem ez az első eset, hogy nagyszabású produkciót vittek színpadra. „Vállalkozóink vannak, akik hozzák a színpad- és hangtechnikát is, tavaly megoldották a Halott pénz, Tankcsapda vagy Rúzsa Magdi előadását is. (…) Vártuk nagy szeretettel, még a kesudiója is be volt készítve” – árulta el a Borsnak Majkáról, hozzátéve: anyagilag igencsak rosszul jártak, mivel előre kifizették a teljes koncert díját a rappernek.

Péter Csaba elmondása szerint kénytelenek jogi útra terelni a történteket. „Ő tulajdonképpen 8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni. Nyilván keressük a jogi lehetőségeket, nem gondolom, hogy lemondunk ennyi pénzről” – jelentette ki.

A bulvárlap megkeresésére Majka csupán annyit nyilatkozott, hogy a gázsi előre kifizetése egy bevett szokás minden nagy zenekar esetében Magyarországon.

Olvass még Majkáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top