Sztárok

Kiss Ramóna elárulta, hogyan jelentette be párjának, hogy terhes

Elsőbbséget élvezett náluk a családalapítás az esküvővel szemben, ezért idén januárban úgy döntöttek, hogy csakis a babára koncentrálnak.

Kiss Ramóna augusztus elején jelentette be, hogy babát vár vőlegényétől, a kézilabdás Lékai Mátétól. Most újabb részleteket osztott meg a gólyahírről és a családalapításról.

A műsorvezető elárulta, hogy nagyon régóta próbálkoztak Mátéval. Eldöntötték, hogy nem lesz idén esküvő, hanem családot szeretnének, ez nekik sokkal fontosabb, mint maga az esküvő, úgyhogy várták azt a pillanatot, mikor lesz pozitív a terhességi teszt.

Még mielőtt megcsináltam volna a tesztet, már tudtam. Nem tudom megmagyarázni, hogy mit éreztem, csak felébredtem, és az mondtam magamban: Úristen, terhes vagyok! Elrohantam, míg Máté aludt, a gyógyszertárba, megvásároltam két különböző tesztet, hazamentem és mind a kettő pozitív volt. Mondtam Máténak, hogy hogy: ébredj fel, apa leszel! És akkor hirtelen azt sem tudta, hogy hol van, és mi van. És aztán óriási öröm volt, nagyon vártuk őt

– mesélte boldogan a kismama.

Mint mondja, egész kislánykorában arra várt, hogy ő is, akárcsak az édesanyja – aki 18 évesen szülte – fiatal anyuka legyen, de ehhez kellett egy partner és egy adott élethelyzet, ami neki nem adatott meg eddig a pillanatig.

Amikor Mátéval megismerkedtem, nagyon rövid idő alatt tudtuk, hogy nekünk kell egy gyermek, akit felnevelünk, úgyhogy nem voltak kérdőjelek, egyértelmű volt minden. (…) Nem játszott szerepet a döntésben a karrierem, csak megvártam a megfelelő férfit

– vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top