Sztárok

Babos Tímea kiállt Fucsovics mellett, szerinte méltatlan a szövetség hozzáállása

Két nappal azután, hogy Fucsovics Márton kifakadt a Magyar Tenisz Szövetség miatt, Babos is elmondta, milyen gondok vannak a sportág hazai vezetésével.

„Nemcsak hogy megértem, hanem támogatom Marcit és csapatát” – ezekkel a szavakkal állt ki Fucsovics Márton mellett Babos Tímea.

Facebook-posztjában a teniszezőnő azt írja: hat éve törekszik arra, hogy konstruktív, hosszú távú kapcsolatot alakítson ki a Magyar Tenisz Szövetséggel, de hiába.

Mindig is becsülettel és büszkén képviseltem a hazámat a különböző világversenyeken, és látva azt, hogy más, hozzánk hasonlóan nem kimondottan tenisznagyhatalmak, mennyire megbecsülik a játékosaikat, különösen fájó a szövetség hozzáállása.

Babos mindezek ellenére reméli, hogy a szövetség változtat az „évek óta jellemző, ránk nézve abszolút méltatlan hozzáállásán”. A játékosok ugyanis szerinte nem kapják meg az őket megillető erkölcsi támogatást és tiszteletet.

Két napja Fucsovics Márton írt arról, hogy a szövetségben nem jó a légkör, a játékosok nem kapják meg a megfelelő támogatást. A probléma régóta húzódik, és könnyen lehet, hogy a teniszező emiatt nem lép pályára a közelgő Davis-kupában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top