Sztárok

Kifogott az amerikai zászló Donald Trumpon

Donald Trump kórházban gyógyuló gyerekek közé ült le egy kicsit színezgetni, de kiderült, hogy nincs tisztában azzal, hogyan is néz ki egy amerikai zászló.

Egy ohiói  gyermekkórházba látogatott el pénteken Donald Trump amerikai elnök és felesége, Melania Trump. Hogy minél jobb benyomást keltsenek, ezért néhány fénykép erejéig odaültek játszani a gyerekekhez is, akik épp színeztek. Hogy az amerikai zászlót ábrázoló kifestőket az elnöki stáb hozta, vagy a hazafias nevelés jegyében a gyerekkórház alaptartozéka, nem tudni, mindenesetre nem sikerült az asztalnál ülök közül mindenkinek helyesen kiszíneznie azt.

Forrás: pixabay

Nem, a gyerekek pontosan tudták, hogy is néz ki a zászló, még a szlovén származású Melania Trump is tudta, csak az Egyesült Államok regnáló elnöke, Donald Trump nem tudta.

A zászlószínezésről Alex Azar egészségügyi miniszter töltött fel pár fotót a Twitterre, ahol az internetezők egyből kiszúrták, hogy Trump nem igazán találta el a színek sorrendjét.

Newesweek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top