Sztárok

Sokáig várt a megfelelő szerepre Gundel Takács Gábor

Gundi évekig próbálta színészként megvetni a lábát, de be kellett látnia, hogy a színpadon nem terem számára babér.

Gundel Takács Gábor közelgő új kvízműsora apropóján elevenítette fel, hogy fiatalkorában egész más pályára vágyott. A műsorvezető megszállottan szeretett volna színész lenni, és csak sok kudarc után látta be, hogy érdemes lenne más szakma után néznie.

fotó: TV2 Sajtószoba/Áll az alku, Gundel Takács Gábor

A színművészetire azért megpróbált bejutni, nem is egyszer. „Négyszer felvételiztem, mellette amatőr színházaztam, elég komolyan gondoltam az egészet, de rá kellett jönnöm, ha sokáig nem sikerül valami, akkor az nem szerencse kérdése, hanem valami hiányzik. Később jöttem rá, hogy a késztetéseim rendben voltak, csak nem a színház volt a forma, hanem a televízió” – mondta a Blikknek a műsorvezető, aki azért ma is elgondolkodna egy színpadi szerepen, ha felkérnék.

Gundel Takács az utóbbi években kvízmesteri és sportkommentátori szerepekben szórakoztatja a nézőket. Másfél éve nagy vihart kavart távozása a köztévétől, azóta szabadúszóként házal ötleteivel a csatornáknál, és hamarosan új, saját fejlesztésű vetélkedőt fog vezetni a Viasat 3-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top