Sztárok

A botrányos műsor hozta közel egymáshoz Weisz Fannit és édesanyját

Durván elszabadultak az indulatok, mikor a reggeli műsorban anyukájáról kérdezték Weisz Fannit.

„Anya, hagyjál már békén!” – üzente Weisz Fanni a Mokka studiójából édesanyjának, akivel évek óta viharos a viszonya. Fanni tételesen igyekezett cáfolni minden botrányt férje, az adóhatósági ügyeik és a modelliskoláját érintő feljelentés kapcsán, de a legdrámaibb mégis az volt, ahogy anyukáját szólította meg.

„Anyukám azt is mondta, hogy adócsaló vagyok, és hatalmas tartozásom van, hogy mi börtönbe fogunk menni. Miért kell ilyeneket mondani, el se tudom képzelni, félek tőle” – mondta jeltolmács segítségével Weisz Fanni.

Anyukája, Léránt Ágnes a helyszínen élőben követte az elhangzottakat, a szerkesztők ugyanis őt is meghívták a reggeli műsorba, egy órával lánya után. „Olyan, mintha megtagadott volna a lányom, pedig érzem és tudom, hogy bajban van (…) Megvártam az adás után, és a stúdió mellett, körülbelül két percet tudtunk egymással kommunikálni. Elmondtam neki, hogy én értem őt, segíteni szeretnék neki, és szívesen leülnék vele valamikor. Úgy tűnt, megértett, ám közben ott állt mögöttünk Péter, aki nagyon ridegen szemlélte az eseményeket, majd közölte, hogy indulniuk kell” – mesélte az asszony a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top