Sztárok

Weisz Fanni nyilvánosan üzent az anyjának: „Hagyj már békén”

A modell most nyilvános üzenetet küldött az anyjának, amiből az látszik, mennyire elfajult a családi vita. Weisz Fanni egyértelműbben nem is fogalmazhatott volna, a kommentháború elindult.

Hogy hol az igazság Weisz Fanni és az édesanyja közötti vitában, azt nehéz megítélni, valószínűleg csak az idő ad majd választ. Ma reggel a modell egyértelmű üzenetet küldött, ami után komoly kommentháború indult. 

„Nem is érdekel igazából, hogy anya mit mond, hogy ő milyen (…) Én akarok most neki üzenni. Anya, mi a célod? Mit szeretnél tőlem? Nem látod, hogy boldog vagyok a férjemmel? Csak egy kivétel, egy utolsó dolgot mondok: könyörgöm, hagyjál már békén! Minden rendben van, jól vagyunk és ennyi.” 

Egyesek megértik Weisz Fannit, amiért besokallt, de szerintük ezt az édesanyja szemébe kellene mondani. Mások szerint az anyukának van igaza, mert az élettapasztalatával pontosan látja, hogy nem Fannihoz való a férje. Léránt Ágnes ugyancsak reggel mondta el, miért félti a gyerekét, és ő is a médián keresztül tud üzenni, mivel Hajmásy Péter letiltotta őt minden fórumon, és nem engedi a lánya közelébe.

Vujity Tvrtko korábban azt mondta, ő már egyszer összehozta őket, és hisz abban,hogy ezt a viszályt meg lehet szüntetni.  A kommenetelők szerint Weisz Fanni megalázta az anyját, mégpedig sorozatosan, legutóbb ezzel a nyilvános nyilatkozattal. Pláne, hogy Fanni üzenete előtt Ágnes is a Mokkában jeltolmács segítségével üzent: mindent meg tudnak oldani, a család mellette áll, és szereti őt. Mások szerint Ágnes nem képes elengedni a lányát. Te mit gondolsz? 

Weisz Fanni és Hajmásy Péter a Mokkában mesélt a jelenlegi nyomozásról, és a modell üzent az édesanyjának is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top