Sztárok

A szerelem repíti előre Hosszú Katinkát

Sporttársai számára teljesen világos, mitől van ismét csúcsformában Hosszú Katinka.

A kazanyi úszó világkupa végén Hosszú Katinka döbbenetes mennyiségű, 11 darab éremmel távozhatott a játékokról. Volt olyan nap, hogy négyszer állhatott a dobogón. Egyszer pedig együtt nyerte meg a vegyes váltót többek közt azzal a Dudás Dániellel, akiről hónapok óta azt pletykálják, hogy Katinka új szerelme.

Hosszú Katinka korábban a saját oldalán is megosztott Dudás Dániellel közös képet az edzések után (fotó: Facebook)

Bár Hosszú és Dudás nem erősítették meg a híreszteléseket, egyelőre hivatalosan nem is cáfolták. A Bors a Kazanyban versenyző magyaroktól úgy tudja, teljesen biztos, hogy több van köztük munkakapcsolatnál. Mint korábban megírtuk: Dudás leszerződött Hosszú nemrég alapított klubjába.

„Nyílt titok az uszodában, hogy együtt vannak. Ám a nyilvánosság előtt nem vállalják fel a szerelmüket. Nem láttam még, hogy kézen fogva sétálnának a medence partján, vagy nyíltan megcsókolják egymást, de még puszit sem adnak a másiknak. Mégis szikrázik körülöttük a levegő” – festette le a helyzetet a lapnak egy névtelen informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top