Sztárok

Döntés született a nemi erőszakkal vádolt Nick Carter ügyében

Nick Cartert, a Backstreet Boys énekesét tavaly vádolta meg nemi erőszakkal Melissa Schuman énekesnő, de a bíróság elévülés miatt ejtette a vádat.

A tavaly elindult #MeToo mozgalom hatására több nő is a nyilvánosság elé lépett, akiket korábban szexuális bántalmazás ért. Ekkor vádolták meg Nick Cartert is szexuális zaklatással egy 2006-os ügy miatt, aminek hatására Melissa Schuman énekesnő is elmesélte, mi történt vele a Backsreet Boys énekesének hotelszobájában még 2003-ban. Azt állította, hogy Carter megerőszakolta őt a hotelszobájában.

A BBC úgy értesült, hogy a Los Angeles-i ügyészség nem indít eljárást Nick Carter ellen, mert az ügy 2013-ban elévült.

Nick Carter – Fotó: Barry Brecheisen/WireImage/GettyImages

Mint ahogy korábban írtuk, Melissa Schuman még csak 18 éves volt, amikor közösen dolgoztak egy tévéműsoron, és a fiatal énekes felhívta a lányt a szobájába. Carter rámászott az énekesnőre, aki tiltakozott, mondta, hogy a csóknál nem szeretne tovább menni. Ennek ellenére Carter mégis orális szexre kényszerítette a fürdőszobában, majd a hálószobába vitte, és megerőszakolta.

Nick Carter végig tagadta a vádakat, és végül a vádemelést is megúszta, ám Schuman nem bánja, hogy a nyilvánosság elé lépett.

„A lehető legjobb döntést hoztam önmagam számára azzal, hogy a nyilvánosság elé álltam” – mondta az AP-nek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top