Sztárok

Halálosan megfenyegették Peller Károlyt

Újabb sztárról derült ki, hogyan keseríti meg az életét egy névtelenségbe burkolózó „rajongó”. Most az operettes Peller Károly az áldozat.

A Kálmán Imre-díjas Peller Károly napjait évek óta megkeseríti egy fanatikus rajongója, aki ellen már feljelentést is tett zaklatás miatt. A nő eddig csak privátban provokálta az Operettszínház színészét, de most már ország-világ előtt a Facebookon is fenyegetőzik – legújabban azzal, hogy megöli Peller Károlyt.

„Nemcsak engem zaklat, gyakorlatilag a teljes Operett társulata megkapja a magáét tőle. Így például Peller Anna is a zaklatások alanya. Közösen gyűjtjük ezeket a beírásokat, és perújrafelvételt fontolgatunk. Korábban csak figyelmeztetést kapott. Egyébként bőven van mit gyűjteni, mindennaposak, sőt szinte mindenórásak ezek a kiírások. Iszonyatosan bosszant, sőt amióta bemászott a kertembe, minden bejegyzésnél elfog a pánik, hogy már megint mit talál ki” – mondta a színész a Borsnak.

Félelme pedig nem alaptalan, a lap szerint a nőt a lakóhelyén, egy budapest melletti faluban „okos bolondként” emlegetik. „Pontosan tudja, hogy nem büntethető (…) Egy két lábon járó lexikon, de agresszív és veszélyes. Mindenkibe beleköt, és sokszor büszkén meséli, mit művel az operettesekkel” – állította róla egy helybéli. Hajnalkát a bíróság jogerősen megrovásban részesítette, amiért zaklatta Pellert, de ez sem tartja vissza attól, hogy nyíltan fenyegetőzzön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top