Sztárok

Véletlenül kikerült a netre Ördög Nóra pikáns fotója

Férje, Nánási Pál egyáltalán nem szerette volna megmutatni az erotikus képet a nagyközönségnek, ám a fotó valahogy mégis felkerült az Instagramra.

Nánási Pált számtalan alkalommal kérték fel erotikus vagy művészi aktok fotózására, és az sem áll távol tőle, hogy feleségéről, Ördög Nóráról készítsen telefonjával intim képeket.

Emiatt a telefonján is vannak olyan képek, amelyeket nem szeretne a nagyközönségnek megmutatni, többek között Ördög Nóráról is. A telefonja viszont egyszer már nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Nánási Pált – írja a Bors.

Nemrégiben lőttem egy számomra nagyon tetszetős, intim képet Nóriról, amit nem szerettem volna megosztani az Instagram-követőimmel, ám valahogy mégis sikerült kikerülnie az oldalamra, aminek persze nem örültünk, gyorsan le is szedtem.

Ez fotó nem véletlenül került fel a netre:

Manapság nem lehetünk elég óvatosak, hiszen az adathalász vírusoktól kezdve a profi hackerekig bárki hozzájuthat a kényes tartalmakhoz, ami komoly anyagi és erkölcsi károkat okozhat. Nánási Pál esetében ráadásul ez fokozottan igaz, hiszen nemcsak feleségéről, de számos ismert sztárról is készített már pikáns fotókat.

Korábban voltak erotikus munkaképek a telefonjában, ám egy ideje megfogadta, hogy a biztonság kedvéért semmilyen aktfotót nem tart a készülékén, nehogy nyilvánosságra kerüljenek. A stúdiójában minden lehetőséggel biztosította a szervereit, a tárhelyét pedig különleges rendszer védi.

Fotó: Facebook/Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top