Sztárok

Hú, de megnőtt Palvin Barbi szája

Palvin Barbi sugárzik a boldogságtól, és ezt nem rest megmutatni a közösségi oldalán. Valami azonban mintha megváltozott volna rajta, legalábbis a legutóbbi képe a rajongókban is kételyeket ébresztett.

Palvin Barbi éppen nagyon szerelmes, a tinisztár, Dylan Sprouse a párja, akivel már nagyon sok helyen megjelentek ketten, és már bevallották, hogy bizony együtt járnak. A külföldi médiumok szerint a modell sokkal szerelmesebb, mint a barátja, ez a képeken is látszik – legalábbis szerintük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#BAZAARICONS 🖤

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Nos, Dylan fotói nem ezt bizonyítják, büszkén mutogatja Barbit és a szerelmüket. A modell is ragyog a boldogságtól, a legutóbbi fotóján azonban valami nagyon fura – a rajongói szerint valami történt a szájával. 

A követői azt pedzegetik a fotó alatt, hogy vajon feltöltette-e a száját Palvin Barbi, vagy pedig nagyon csücsörít, ezért látszik vastagabbnak az ajka a megszokottnál.

Szerinted? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top