Sztárok

Sokkolták Máltát a meztelenül fürdőző magyar celebek – fotó

Anyaszült meztelenül fürdőztek Máltán a magyar hírességek, a helyiek nem voltak felkészülve Till Attila és Majka villantására.

Saját közösségi oldalán osztotta meg Till Attila azokat a képeket, amelyeken Majkával együtt láthatják őt a rajongók, miközben úgy fürdőznek a tengerben, ahogy Isten megteremtette őket: meztelenül. A máltaiak nem voltak felkészülve a magyar celebek villantására, egy helyi magyar vendéglős szerint a szigeten nem díjazzák a nudizmust.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hullámfürdőzünk Majkival! Az utolsó kép a legjobb 😎 🙄

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

„Málta egy nagyon konzervatív hely, itt nem tolerálják a nyilvános meztelenkedést vagy a tengerparti nudizmust. Mozgalmas éjszakai élet is csak a bulinegyednek tartott Paceville-ben van, az ország további részén igen vallásos életet élnek a helyiek” – mondta a Borsnak Majka és Tilla villantásáról a vendéglős.

Két magyar telihold – Forrás: Instagram

A képek Majkáról és Tilláról a Po­peye Village nevű partszakaszon készültek, amely igen népszerű a turisták, különösen a kisgyermekes családok körében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top