Sztárok

Beszóltak Tápai Szabina szexi kismamafotójára

Tápai Szabina melltartó nélkül, meztelen pocakkal fotózkodott. Nos, annyit elmondhatunk, a szexi kismamafotó nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Ahogy arról tegnap mi is írtunk, Tápai Szabina a napokban szexi kismamafotót osztott meg magáról a közösségi oldalán. Szabina, aki párjával, Kucsera Gáborral a Nagy Duett alatt jelentette be a terhességet a közelmúltban elmodta azt is, hogy kislányt vár. A baba előreláthatóan novemberben érkezik majd, szülei pedig – noha mindketten fiúra számítottak – alig várják az érkezését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#shooting #pregnant #pregnantlife #vegeahetnek #sexy #mom #momlife

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Visszatérve a minap közzétett kismamafotóra, a bombaformában lévő kismamáról készült kép nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Bár a legtöbb hozzászóló szerint intim és bensőséges hangulatú a fotó, és egyáltalán nem ízléstelen, volt, aki úgy vélte, csak akkor lenne kismamához méltó a fotó, ha Szabina csak a pocakját mutatta volna meg. Olyan is akadt, aki egyenesen gáznak nevezte a kézilabdázó fotóját.

Te mit gondolsz? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top