Sztárok

Nehéz helyzetbe került Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Vajon tud-e az ember objektív lenni a volt férjével? Most kiderül, hiszen Liptai Claudiának őszintén kell majd véleményt alkotnia Gesztesi Károlyról.

Gesztesi Károly is versenyez majd a Sztárban sztár legújabb szériájában. Ez pedig nehéz helyzetbe hozhatja majd az egykori házaspárt, akiknek közös gyerekük is van, hiszen Liptai Claudia idén is zsűritag lesz, akinek őszintén kell véleményt alkotnia a versenyzőkről. A szituáció már csak azért is pikáns, mert ha túl engedékeny lesz, azzal vádolhatják, hogy elfogult a volt férjével, ha viszont túl szigorú, akkor azt vethetik a szemére, hogy elégtételt vesz valamilyen régi házastársi sérelemért. 

„Őszintén nagyon örülök, hogy Karcsi szerepet kapott a műsorban. Ő fantasztikus tehetség, mindig is csodáltam ezért. Kivételes hangja van, és nagyon jó színész. Tökéletesen objektív nyilván nem tudok lenni, hiszen a műsorok után otthon vár rám egy félig Gesztesi emberke, a lányunk, Panka, aki biztosan számon kérne, ha nagyon »megcibálnám« Karcsit, de amúgy is igyekszem igazságos lenni” – mondta a Borsnak Liptai Claudia.

„Claudiával viszonylag régen elváltunk, és külön éljük az életünket. Természetesen – ahogy minden válás után – mindenki megfutotta a saját körét, megjárta a saját poklát, saját mennyországát. Ismerjük őt, elég vitriolos tud lenni, de én imádom az őszintéségét, imádtam mindig is hogy – most nem mondok példát – bárkivel, államfővel, miniszterrel úgy tud beszélni, mint Lajos bácsival… és velem is. Én biztos, hogy nem fogok megsértődni az őszinte véleménye miatt”reagált Gesztesi Károly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top