Sztárok

Gesztesi Károly csodás hölgyet ölel

Gesztesi Károly csodás produkciót adott elő a vasárnapi Sztárban Sztárban, amelyet volt felesége, Liptai Claudia meg is könnyezett. A műsor után pedig együtt fotózkodtak.

Bár sokan azt gondolnák, hogy mivel elváltak, Liptai Claudia és Gesztesi Károly nincsenek túl jóban egymással, erre alaposan rácáfoltak a Sztárban Sztár eddigi két adásában. Clau az első produkciónál elmondta, hogy még a férje, Pataki Ádám is szurkol az exének, ő pedig nagyon nagyra tartja, hiszen egy hatalmas művész és egy csupa szív ember. A jó kapcsolatukat pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a közös, meghitt fotók a közösségi oldalaikon. 

„Na ezért érdemes… Egy remek este végén két ilyen csodás hölgy ölelésében megpihenni…” – írta a fotóhoz Gesztesi Károly, a kommentek pedig azt bizonyítják, hogy tényleg lerí róluk, mennyire jó kapcsolatot ápolnak. A képhez még az egyik versenytársa, Freddie is hozzászólt, dicsérte a színészt aznap esti produkciójáért. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top