Sztárok

Rábaközi Andrea: „Mellkisebbítő műtétem volt”

Legutóbb a MasterChef VIP versenyzőjeként láthattuk a modellt, és Rábaközi Andrea most arról mesél, hogyan segített a mellműtéte abban, hogy teljes életet éljen.

Furcsa lehet éppen a ’80-as évek egyik legsikeresebb modelljétől azt hallani, hogy zavarta a külseje. Rábaközi Andreát 1986-ban az év modelljének választották, és nemcsak itthon szerepelt, hanem nemzetközi divatmebutatokón is, érte rajongtak sokan, amikor a Rapülők egyik dalában feltűnt. Ma modelliskolát vezet, és ahogyan a Story magazinnak meséli, elsősorban a természetességben hisz. 

Rábaközi Andrea a MAsterChef VIP forgatásán

„Nagyon zavart, hogy évtizedeken keresztül a melleimmel beszélgettek az emberek. Így mikor megérett bennem az elhatározás, kerestem egy jó orvost, és 80C-ről 75B méretűvé varázsoltattam a kebleim”  mesélte Rábaközi Andrea, akit éppen a Barbie-alkata miatt szerettek a szakmában, de ő ezzel sem tudott azonosulni.

„Jómagam nem igazán szoktam meg és szerettem ezt legbelül. A jellemem ugyanis teljesen más. Utáltam, hogy szexszimbólumnak tartanak, mert ezzel beskatulyáztak a buta szőke kategóriába.”

Elsőre furcsa, hogy éppen a plasztikázás kapcsán került szóba a természetesség, de a modell megmagyarázta,  „Én a természetesség híve vagyok.  Ezért szeretem a kisebb melleim, mert természetesebbnek hatnak. Ha pedig kedvem támad nagyobb cicikkel kitűnni, csak felveszek egy push up melltartót.”

Arról, hogy ő mit keres a fiatalokban, és hogyan segít más nőknek, bővebben a Storynak mesélt. 

A Storynak mesélt először a mellűtétéről Rábaközi Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top