Sztárok

Weisz Fanni velős választ adott az utálkozóknak

Weisz Fannit és férjét folyamatosan támadások érik, főleg a modell édesanyja részéről – tegnap címlapon jött le, hogy Péter „milyen rosszul bánik a feleségével”. Fanni most erre válaszolt...

A sikeres modellel kapcsolatban számos hír látott világot az elmúlt pár hónapban, ami összeköthető azzal, hogy kiderült, nyáron összeházasodnak Péterrel. Bár nem tudni miért, Fanni édesanyja újságokon keresztül, rádióban, sőt még élő adásban is szidta a lánya szerelmét, amire a modell egyszerű választ adott: kérte Ágnest, hogy hagyja őt békén, vegye észre, hogy boldog. A lejárató kampány azonban még nem ért véget: tegnap címlapon jött le, hogy Péter milyen rosszul bánik Fannival, mindez azért, mert a közösségi oldalán azt írta, hogy a felesége „zabál”, persze, ez csak egy tréfa volt, hiszen mint elmondták, sokszor ugratják egymást. A modell tegnap este velős választ adott a cikkre: 

„Nézzétek, milyen ügyesen teszem a végtagjaimmal a szájába a szerves tápanyagot a hím egyednek” – írta viccesen Weisz Fanni, majd a cikket lehozó újságnak is üzent. A modell nehezményezi, hogy egy ilyen semmiségből is hír született, és korábban már mondta, hogy nem érti, miért támadják őket ennyien, amikor ők senkinek nem ártottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top