Sztárok

Nemi erőszakkal vádolják Cristiano Ronaldót

Azt állítja egy 34 éves nő, hogy Cristiano Ronaldo megerőszakolta őt 2009-ben, Las Vegasban. Ronaldo szerint az aktus közös megegyezésen alapult, de a nő ügyvédje másként látja.

Botrányba keveredett Cristiano Ronaldo, akit azzal vádol egy 34 éves nő, hogy 9 évvel ezelőtt megerőszakolta őt Las Vegasban. Kathryn Mayorga a Spiegel német lapnak arról is beszélt, hogy akkor 375 ezer dollárt fizetett neki a focista a hallgatásáért.

Cristiano Ronaldo – forrás: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

Mayorga a Spiegelnek elmondta, hogy a portugál focista análisan erőszakolta meg őt, majd közvetlenül utána már a hogyléte felől érdeklődött, illetve azt kérdezte, hogy vannak-e fájdalmai. Ronaldo állítólag azt is elmondta utána a nőnek, hogy ő alapvetően 99 százalékban egy rendes srác, de egy százalékban nem.

A portugál válogatott focista tagadja a vádakat, szerinte a szex közös megegyezésen alapult. Ennek ellentmondhat egy korábbi dokumentum, amiben Ronaldo saját szavaival írja le a történteket. A nő ügyvédje a peren kívüli egyezséget erre hivatkozva támadta meg egy nevadai bíróságon.

Szerinte Ronaldo arról beszélt, hogy Mayorga többször is nemet mondott az aktus előtt, illetve közben is többször kérte, hogy hagyja abba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top