Sztárok

Súlyos baleset történt a Szenzációs Négyesben

Michl Juli színésznő, a Szenzációs Négyes versenyzője a hétfői próbán törte el a lábát. Próbált nem törődni a fájdalommal, de egyre rosszabb lett.

Michl Juli sajnos rosszul lépett, így történt a baj. „Hétfőn próbáltunk Szalay Bencével. Nagyon jó produkciót szerettünk volna összehozni, minden figyelmünket ennek szenteltük. Egy óvatlan pillanatban rosszul léptem, így visszahajlott a bal lábfejem. Reccsent egyet, meg fájt is, de nem törődtem vele. Azt hittem, csak megrándult. Este raktam rá otthon egy kiló fagyasztott zöldséget, pihentettem, jegeltem…” – mesélte a Szenzációs Négyes versenyzője.

„Amikor reggel felkeltem, akkor már nagyon fájt, pedig én nem szoktam törődni a fájdalommal, mert magas az ingerküszöböm. Már rá sem tudtam állni, ezért úgy döntöttem, bemegyek a kórházba. Ott megröntgeneztek, és kiderült, hogy eltört egy csont, ráadásul két helyen. Most egy hétig fekvőgipszben leszek, utána öt hét járógipsz következik” – tette hozzá  Michl Juli, akinek nem ez az első ilyen sérülése.

„Tavaly is így jártam, akkor az Oltári csajok forgatásán törtem el a másik lábam. Valamiért vonzom a bajt. Annak nagyon örültem, hogy nem kellett műteni. Szerencsére van segítségem, amíg pihennem kell. Inkább az bosszant, hogyan oldom meg a munkáimat” – mondta a Blikknek a színésznő, akit ágynyugalomra intett az orvosa, de ki nem hagyná a vasárnap esti adást.

„Az biztos, hogy mivel az 50 pluszosok már kiestek, ezért az ő kanapéjukon fogom pihentetni a lábamat a felvétel alatt. Az a probléma, hogy ezt a produkciót hetek óta gyakoroljuk, mert nagyon nehéz, akrobatikus táncot adtunk volna elő Szalay Bencével. Nem tud egy-két nap alatt beugrani helyettem valaki, viszont, ha kimarad egy produkciónk, pontokat vesztünk, és kieshetünk. Nem tudom, mi lehetne a megoldás” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top