Sztárok

Pintér Tenya párja kisírt szemekkel jelent meg a Mokkában

Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida kapcsolata túl van számos megpróbáltatáson. A Mokka stúdiójában is felszínre kerültek az érzelmek, Frida könnyes szemmel ült a kanapén, és össze is szólalkoztak szerelmével.

Pintér Tenya és Fridi kapcsolata gyakorlatilag veszekedéssel kezdődött, legalábbis ami a tévés szereplést illeti, hiszen már a dzsungeles szereplés alatt kibújt a szög a zsákból. Azóta többször is elmondták, hogy ők nem leplezik, a kapcsolatuk nem egy tündérmese, de ezzel biztosan nincsenek egyedül, csak van, aki megjátssza magát, más pedig nem. Ők az utóbbi csoportba tartoznak, ami a ma reggeli Mokkában is kiderült. 

Rubos Friderika kisírt szemekkel érkezett az adásra, amire egyből rá is kérdezett Mádai Vivien. Pintér Tibor annyit válaszolt, hogy nem mennek jól a reggeli kelések a barátnőjének. Aztán rátértek arra, hogy miért is mentek el A legbátrabb párosba, amiről mindkettejüknek más volt a véleménye. 

Kiderült, hogy Frida tegnap ért haza külföldről, és mindössze annyit kért Tenyától, hogy pakoljon össze, de ez nem sikerült. Ez volt a veszekedés alapja. 

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top