Sztárok

A szerelemre született Delfin – 45 éves lett Pintér Tibor

A Rosalinda forgatókönyvírói sem tudnának olyan szövevényes szappanoperát írni, mint Pintér Tenya Tibor magánélete. Megpróbálkoztuk a lehetetlennel, és a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának, valamint a Szomszédok örök Delfinjének 45. születésnapján összegyűjtöttük, hogy miként is képes megfogalmazni az ország Tenyája azt, hogy miért szeretik őt a nők, és fordítva.

Magabiztos fellépés és zuhany

Pintér Tibor első felesége a színművész Janza Kata volt. Arra azonban, hogy hogyan is ismerkedtek meg, egészen mostanáig várnunk kellett. Pedig micsoda történt ez!

Adtam neki egy fotósorozatot, hogy nézegesse, amíg letusolok.

Amíg Tenya tusolt, Katát meggyőzték a vizuális adottságai, és elkért tőle egy képet. Ezt a főhősünk le is szállította aznap este a színházba, természetesen egy újabb csavarral. „… a kép hátoldalára azt írtam: jövendőbeli feleségemnek, Janza Katának.”

Pintér Tibor és Janza Kata (Fotó: Mohos Angéla)

Nem sikerült még felnőnie, ezért keres fiatal barátnőket

Ez a sztori akkor még csak kettőjüké volt, azóta már Tenya szerelmi élete közérdeklődésre tart számot. A szülinapos színészt sokszor számon kérik a kommentekben, hogy ugyan mégis miért nem korban hozzá illő párt keres magának.  A Mokkában persze ezt is kifejtette a tejfölszőke hajú Pintér.

„44 évesen nem nőttem még fel. És én állítom nektek, hogy ha 80 éves leszek, ugyanezzel a bohém lelkülettel állok majd mindenhez… Fiatalok között élem a napjaimat a színházban, ebben a közegen mozgok. Furcsa is lenne nem ebből a korosztályból barátkozni, szerelmet találni. Ez egyáltalán nem szégyen.”

GIF

Később pedig a Velvetnek egyenesen Jókait hozta fel példának. „…Nem hiszem, hogy ez akkora probléma, ha egyébként két ember szellemi és lelki síkon együtt rezeg. Jókaitól kezdve Faludyn keresztül külföldi és magyar hírességek tömkelege sokkal fiatalabb nővel él/élt együtt. Azt gondolom, hogy ez önmagában nem szégyen.”

Lószag és problémahegyek

Az ifjú Frida és Pintér Tibor  kapcsolatát (és szakítását) először A legbátrabb páros tévéműsorban, majd a Mokkában és gyakorlatilag minden bulvárlapban nyomon követhettünk. Mi azt kívánjunk Tenyának, hogy 30 év múlva életének ebből a színes kapcsolatából készítsenek musicalt a lovas színház akkori művészei. Hiszen forgatókönyvbe való cselekmény volt itt bőven.

Frida és Tibor a Story-gálán (Fotó: Korponai Tamás)

Az agybizsergető rejtélyes üzenetek már az első közös Story-gálán megmutatkoztak, amikor is a művésznek egy előadás miatt el kellett sietnie a partiról, ám Frida annyira jól érezte magát, hogy a párja nélkül is ott maradt mulatozni. Tenya pedig az egyik riporter kérdésére nem rejtette véka alá aggodalmát, hogy esetleg valaki lecsapja a kezéről a lányt. Pedig aggódnia inkább a hölgynek lett volna oka, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen adásában Tibor a dzsungelben sem volt rest Don Juant játszani, és annak ellenére, hogy kedvese otthon várta, ő – sajátos módon – rákattant Tóth Andira.  „Te minden szempontból a zsánerem vagy! Mindent megtestesítesz, amire én vágyom egy csajban!… A legjobb csajnak tartalak itt, és a leggyönyörűbbnek!” – hát nem romantikus? Bár Frida először megüzente Tenyának, hogy:

Magyarul szólva: vége! De hamar egymás karjaiban kötöttek ki ismét. Eltelt pár hónap, aztán Frida már arról panaszkodott, hogy mennyire megnehezíti az együttélésüket az a tény, hogy az otthonuk az istálló mellett van, a lószag folyamatosan jelen van a lakásukban is, ahová a direktor rendre sáros csizmával koslatott be.  De minden nehézség ellenére sokáig úgy tűnt, hogy mégis működni fog ez a kapcsolat, legalábbis a hölgy ebben reménykedett még októberben.

„Vannak napok, amikor felkelünk, és nagyon utáljuk egymást, de a legtöbbször, ha ránézek, inkább az jut eszembe, hogy mennyire szeretem. Néha annyira, hogy azon ábrándozom, milyenek lennénk szülőként. Igen, van, hogy úgy érzem, le tudnám vele élni az életem, és szívesen szülnék neki gyereket.”

Tibor és Frida A legbátrabb páros című kaland-reality műsorban

Hát ezek az idők is elmúltak, mert néhány nappal később Pintér már szakításról beszélt. A szerelem Coelhója pont azt az érvet hozta fel Frida ellen, amelyet olyan nagyra értékel minden nőben: ez pedig a fiatalsága.

„Ő jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű. De ez a korkülönbség… múltjából magával hoz egy nyerseséget, közönségességet… Tanítgattam, de van egy határ, és nem tudom már tanítgatni. Költözzön el, azt gondoltuk, mert ez jótékony hatással lesz a jövőnkre… ami lehet szakítás is.”

Ő az a férfi, akire egy nő felnézhet

2019 januárjában jelentette be a mi Tenyánk, hogy ismét eltalálta Ámor pici nyila. Természetesen promóció is került a képbe, mert a szerelmi vallomásból kiderült, hogy a Jimmy musical munkálatai alatt érezték először a 23 éves Ilyes Jenniferrel, hogy itt már elindult valami.

„Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről.”

Ilyes Jennifer (Fotó: RTL Sajtóklub)

Tudtad-e, hogy?

A szappanopera forgatókönyvét sok elemmel lehetne még színesíteni. Tenya kétségtelenül főhősi alkat, irigylésre méltón tartja karban a testét, műveli magát, és tényleg nincs egy rossz szava sem másokra. Ráadásul még ezek az apróságok is itt vannak a tarsolyunkban, ha megfilmesítenénk Pintér Tibor magánéletét.

  • Pintér Tibor talán egyetlen nővel szexelne pénzért, ez pedig Angelina Jolie.
  • Saját elmondása szerint nehezen esik szerelembe, mindez a két válása és egy drámai szakítása miatt van.
  • Nem szeret sok szénhidrátot enni, ellenben a proteint falja.
  • Szerinte az, hogy megvált a hajkoronájától, fiatalítja őt.
  • Pintér Tibor édesanyja még abban reménykedik, hogy fia visszatalál a második feleségéhez, Nyíri Beához.
  • Tenya romantikus, és nem szégyelli kimutatni az érzelmeit.
  • Aki vele van, annak el kell viselnie, hogy lényegében az egész napot át tudja énekelni a színész, és ennek nincs köze a munkához, ez csak úgy jön.
  • Máig jóban van mindkét korábbi feleségével.
  • Gyerekeiért rajong, lányára, Jankára és fiára, Mátéra is büszke, akik nyaranta vele dolgoznak a színházban, hogy együtt lehessenek egy kicsit.
  • Tenya exei jó viszonyt ápolnak egymással is.
  • A színész külföldre a saját betanított lovait viszi, a hosszú úton is figyel az állatokra: klasszikus zenét és Andrea Bocellit szoktak hallgatni a lovak, amitől megnyugszanak.
  • Aki Pintér Tibort szereti, el kell tudnia fogadni, hogy nála a munka az első. Bár saját bevallása szerint ez csak egyfajta védekezés, mert fél az újabb csalódástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top