Sztárok

Pintér Tenya exe megszólalt az új kapcsolatról

Tegnap kiderült, hogy Pintér Tenya Ilyés Jenifert szereti, lelepleződött a nagy titok. Persze ezt a színész exe sem hagyta szó nélkül...

Sokáig titkolózott Tenya, hogy kit szeret, most mégis lelepleződtek, méghozzá az Álomutazó című előadáson készült róluk egy közös fotó. A színész vonzódik a fiatalabb lányokhoz, A legbátrabb párosban még Rubos Friderikával szerepelt, akinél szintén sokkal idősebb volt. Állítólag Ilyés Jeniferhez a Jimmy Musical alatt került közel, bár ezt ők tagadják. Most Pintér Tibor exe is megszólalt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

És ezzel a cikkel én le is zárnám ezt a szakaszt az életemből pont elég is volt ebből bőven ,még sok is volt. Sajnos sokáig nem láttam tisztán a dolgokat és emiatt teljesen elhanyagoltam önmagamat és a jövőmet hittem a meséknek. Végig magamban kerestem a hibát , hogy hogyan változzak meg , és mentsem meg ezt a zátonyra futott kapcsolatot . Minden rosszban van valami jó szokták ezt vallani emberek , próbálom ily szemszögből tekinteni az egészet. Egy kedvenc dalom: Csak azért szeretem a mesét Mert a két szemed oly meseszép Csak azért, csak azért, a Te két szemedért A Te két ragyogó szemedért! Mikor megláttalak kedvesem Ahogyan néztél rám szelíden Szemed szép mosolyát, hangod lágy dallamát Én azt nem feledem soha már! Száll a dal halkan peng a gitár Elmentél, itthagytál vége már! Elmentél, itthagytál, halkan peng a gitár Szívem de nagyon, ó nagyon fáj! And with this article I would close this stage from my life, it was quite enough of it, there was a lot more. Unfortunately, for a long time I have not seen things clearly and for that reason I have completely neglected myself and believed my future for tales. I was trying to find the way to change and save this reef contact. In every bad thing, something good is used by people to confess, I try to look at it from this perspective. A favorite song: I just love the story Because your two eyes are so fabulous Just for your two eyes For your two brilliant eyes! When did I see my dear As you looked at me gently Your beautiful smile, your voice is a soft melody I never forget it! The song is quietly peng the guitar You went away, you left over! You went, you left, the guitar softly blushed My heart but very, oh it hurts!

Rubos Friderika Dalma🦄 (@fridirubos) által megosztott bejegyzés,

Ma reggel jelent meg egy cikk, amiben nyilatkozik, ehhez pedig csak ennyit fűzött hozzá: 

„És ezzel a cikkel én le is zárnám ezt a szakaszt az életemből, pont elég is volt ebből bőven, még sok is volt. Sajnos sokáig nem láttam tisztán a dolgokat, és emiatt teljesen elhanyagoltam önmagamat és a jövőmet, hittem a meséknek. Végig magamban kerestem a hibát, hogy hogyan változzak meg, és mentsem meg ezt a zátonyra futott kapcsolatot. Minden rosszban van valami jó, szokták ezt vallani emberek, próbálom ily szemszögből tekinteni az egészet” – írta Rubos Fridi az Instagram oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top