Sztárok

Részletezi a szakítást Pintér Tenya

Pintér Tibor újra szingli, hiszen nemrég szakítottak fiatal szerelmével, Fridával. Az elválásról a színész-énekes a FEM3 Café adásában mesélt őszintén.

Már többször is meglebegtették, pár napja azonban konkrétan nyilatkozta Pintér Tenya, hogy végleg szakítottak Fridivel, azonban a lány ezt vagy nem fogadta el, vagy nem így adták neki elő, hiszen még mindig posztol közös képet a színésszel. Továbbá azt is írta a közösségi oldalán, hogy ez mind nem igaz, és még együtt vannak. Tenya most a Fem3Caféban tette helyére a dolgokat – úgy látszik, tényleg végleges az elválás. 

„Azért válaszolok erre, mert megkérdezik, és tisztelem annyira az embereket, hogy reagálok. A magánéletünkbe amúgy is betekintést nyertek az emberek A legbátrabb páros által, így nincs mit titkolni” – kezdte a műsorban Pintér Tenya, aki a szakítás részleteiről is beszámolt. 

Valóban nem vagyunk már együtt a barátnőmmel, Fridivel, de ez nem egy klasszikus szakítás. (…) Sok volt a hullámvölgy, a belső feszültség nálam is, hogy mit tegyek, és végül arra jutottam, hogy a Rubos Fridát nekem kell békén hagynom, és megelőlegezni azt, hogy boldog legyen. Persze ez két emberről szól, de ezt ő még most nagyon nem érti, nem hiszi, de óvom a Pintér Tenya összes marhaságától, és látszik, hogy nem tudom boldoggá tenni

– mondta a színész. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top