Sztárok

Jobban van Leslie Mándoki lánya

Még mindig lábadozik súlyos balesete után Leslie Mándoki lánya, aki egy pollitikai demonstráció közben sérült meg egy héttel ezelőtt.

Több mint két emeletnyi, hat-nyolcméteres zuhanást úszott meg mondhatni karcolásokkal Leslie Mándoki lánya, a huszonnégy éves Julia. A fiatal lány Németországban egy őserdő kivágása ellen tiltakozott, mikor leesett egy lombházhoz vezető létráról. A mentők azonnal kórházba szállították, ám akkor még nem lehetett tudni, mekkora a baj.

Julia Mandoki és édesapja egy koncerten (Fotó: Facebook/Mandoki Soulmates)

„Meg is halhatott volna, vagy élete végégi tolószékbe kényszerül. De az orvosok azt mondják, nincs életveszélyben. Eltört több bordája, és az egész testét véraláfutások borítják (…) Ha fél méterrel jobbra zuhan, kőre esik, ha fél méterrel balra, egy farönkre” – mondta korábban a lány édesapja.

Mándoki most a Blikknek elmondta, lányát hazaengedték a kórházból miután az orvosok meggyőződtek róla, hogy nincs belső sérülése. „Otthon is szakszerű ellátásban részesül, hiszen az édesanyja orvos. Ennek is köszönhető, hogy a kórház engedélyezte a hazaszállítását. Julia jól van, és hálát ad az égnek, hogy megúszta. Odafentről mindkét nagyapja vigyázott rá, de ennél többet most nem szeretnék mondani” – fogalmazott a zenész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top