Sztárok

Koholák Alexandra is megsérült a próbán

A Csak show és más semmi előkészületein újabb sérülés történt: ezúttal Koholák Alexandra lépett rosszul, és meghúzódott a combizma – erről mesélt nekünk.

Teljes erőbedobással a pénteki produkcióra a Csak show és más semmi sztárjai, ami kell is, hiszen néhol hajmeresztő, de leginkább nagy koncentrációt igénylő műsorszámokra készülnek. A héten már történt egy sérülés: Szandinak meghúzódott a bokája, de azt ígérte, a kezdésre jól lesz. A minap pedig Schobert Norbi partnere, Koholák Alexa sérült meg, aki ennek ellenére is kitartóan készül a show-ra.

„Első alkalommal kosaras produkcióban láthat majd a közönség Schobert Norbi oldalán, így nagy erőkkel gyakorolunk a Face Teammel a pénteki élő show-ra. Sajnos rögtön az első próbák egyikén, a trambulinos ugrást követően rosszul érkeztem, és csúnyán meghúztam a bal combomat. Kinezio tapasszal, jéggel és masszőrrel igyekszem minél előbb regenerálódni a sérülés után, de nem megy könnyen, mivel folyamatos a felkészülés, így mindig újabb és újabb megterhelés éri. Persze mindent megteszek, hogy a maximumot nyújtsam majd a színpadon”  – mondta Koholák Alexa az NLCafe.hu-nak.

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top